error with include?

Get help with installation and running Pigalle picture gallery here. Please do not post bug reports or feature requests here.

Moderators: Moderator Team, Development Team

error with include?

Postby techker on Fri Nov 16, 2007 5:23 pm

hey guys it was working fine ten i whent in the admin changed some small things..

when i cam out it says this?

Warning: include_once(./private/lang//lang_main.inc.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/techker/public_html/pigalle/private/index.inc.php on line 89

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening './private/lang//lang_main.inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/techker/public_html/pigalle/private/index.inc.php on line 89

http://tech-design.info/pigalle/
techker
 
Posts: 3
Joined: Fri Nov 16, 2007 5:21 pm

Postby techker on Fri Nov 16, 2007 5:42 pm

it's ok now i changed the

Code: Select all
/*
 * load language file
 */
include_once($SOURD->getConf('path:lang').$piga_lang.'.'.PIGA_INC_LANG_MAIN);

/*

to

/*
 * load language file
 */
include_once('lang/en/lang_main.inc.php');

/*
techker
 
Posts: 3
Joined: Fri Nov 16, 2007 5:21 pm

Postby techker on Fri Nov 16, 2007 5:52 pm

now i can't login to my admin...i think it is because i delete the user in user admin..
techker
 
Posts: 3
Joined: Fri Nov 16, 2007 5:21 pm


Return to Pigalle Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron