functions.lib.php on line 1101

Get help with installation and running PPhlogger 2.2.x here.
Please do not post bug reports or feature requests here.

Moderators: Moderator Team, Development Team

functions.lib.php on line 1101

Postby sdjl on Tue Dec 30, 2003 2:43 pm

Now although this error has been fixed, this still appears to be happening quite frequently to users.

There are a number of ways to fix this error, each detailed below:

Quick fix for Admin3.php
Open up admin/admin3.php
Just before:
[php]$custtotal = get_totalrows('tbl_userlog');[/php]
Place:
[php]$tbl_userlog = PPHL_TBL_USERLOG;[/php]


CVS fix
This problem has been fixed in CVS, so if you don't wish to manually edit files download the CVS snapshot (updated daily): CVS Snapshot


Edit files
You can manually edit the files by applying the changes below:

Code: Select all
=====================================================================
SUMMARY
C pphlogger/libraries/functions.lib.php 1.111  ->  1.112 Sun, 30 Nov 2003 12:53:15 +0100
C pphlogger/dspLogs.php 1.29  ->  1.30 Sun, 30 Nov 2003 12:53:16 +0100
C pphlogger/dspBrowserOs.php 1.21  ->  1.22 Sun, 30 Nov 2003 12:53:16 +0100
C pphlogger/admin/admin3.php 1.16  ->  1.17 Sun, 30 Nov 2003 12:53:16 +0100
=====================================================================
C pphlogger/libraries/functions.lib.php 1.111  ->  1.112 Sun, 30 Nov 2003 12:53:15 +0100

1097,1098c1097
<    global $$table;
<    $sql = "SELECT count(*) AS total FROM ".$$table;
---
>    $sql = "SELECT count(*) AS total FROM ".$table;
=====================================================================
C pphlogger/dspLogs.php 1.29  ->  1.30 Sun, 30 Nov 2003 12:53:16 +0100

52c52
< $logtotal = get_totalrows('tbl_logs');
---
> $logtotal = get_totalrows($tbl_logs);
=====================================================================
C pphlogger/dspBrowserOs.php 1.21  ->  1.22 Sun, 30 Nov 2003 12:53:16 +0100

37c37
<    $logtotal = get_totalrows('tbl_logs',$logs_from,$logs_to);
---
>    $logtotal = get_totalrows($tbl_logs,$logs_from,$logs_to);
39c39
<    $logtotal = get_totalrows('tbl_logs');
---
>    $logtotal = get_totalrows($tbl_logs);
=====================================================================
C pphlogger/admin/admin3.php 1.16  ->  1.17 Sun, 30 Nov 2003 12:53:16 +0100

52c52
< $custtotal = get_totalrows('tbl_userlog');
---
> $custtotal = get_totalrows(PPHL_TBL_USERLOG);


These fixes were all taken from the following post:
http://www.phpee.com/forum/viewtopic.ph ... light=1101

David
User avatar
sdjl
Moderator
 
Posts: 1282
Joined: Mon Nov 17, 2003 1:13 am
Location: London, UK

Postby V@no on Tue Dec 30, 2003 10:09 pm

I think its better use [code] [/code] bbcode tags instead of [php] [/php]...they add extra <?php and ?> witch may be confused to someone.
Image
User avatar
V@no
 
Posts: 161
Joined: Sat Nov 15, 2003 2:57 pm

Postby sdjl on Wed Dec 31, 2003 3:37 pm

I'll speak to pipo about that. There should be a PHP code option that doesn't add the extra tags.

Edit:
The hack i use on my forums appears to not add the extra tags in so i've asked pipo nicely if he'll change the hack that he uses :)

David
User avatar
sdjl
Moderator
 
Posts: 1282
Joined: Mon Nov 17, 2003 1:13 am
Location: London, UK

Postby pipo on Fri Jan 02, 2004 4:39 pm

ok, done. [php] [/php] does no longer add extra <?php ?> tags.
Happy New Year!
Philip Iezzi - Development Team Leader, phpee.com
PHPee.com | Downloads | PPhlogger
hosted by Onlime Webhosting
User avatar
pipo
Site Admin
 
Posts: 773
Joined: Sat Nov 15, 2003 2:57 pm
Location: Zurich, Switzerland

help please

Postby chinni on Thu Jul 08, 2004 3:20 pm

oki i have make this, now i have this error:

Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/web1/html/4images/pphlogger/libraries/functions.lib.php on line 1100


and now? can you help me. thank you

best regards
chinni
chinni
 
Posts: 10
Joined: Thu Jul 08, 2004 3:18 pm

Postby sdjl on Thu Jul 08, 2004 4:18 pm

What page does this error show on?

David
User avatar
sdjl
Moderator
 
Posts: 1282
Joined: Mon Nov 17, 2003 1:13 am
Location: London, UK

hi

Postby chinni on Thu Jul 08, 2004 4:58 pm

thank you for your reply:-)

oki i have this error on page:
pphlogger/dspLogs.php

when i click in the panel of logs

thank you for your time.

best regards
chinni
chinni
 
Posts: 10
Joined: Thu Jul 08, 2004 3:18 pm

Postby sdjl on Thu Jul 08, 2004 6:57 pm

Do you have any logs in the database for the account this happens on?

David
User avatar
sdjl
Moderator
 
Posts: 1282
Joined: Mon Nov 17, 2003 1:13 am
Location: London, UK

hi

Postby chinni on Thu Jul 08, 2004 7:06 pm

no i see no.


best regards
chinn
chinni
 
Posts: 10
Joined: Thu Jul 08, 2004 3:18 pm

re

Postby chinni on Thu Jul 08, 2004 7:08 pm

this is me dspLogs.php file

EDIT
There's not need to post the code, all versions should be the same.

see you a error?

best regards
chinni
chinni
 
Posts: 10
Joined: Thu Jul 08, 2004 3:18 pm

and

Postby chinni on Thu Jul 08, 2004 7:22 pm

this is me functions.lib.php:

EDIT
As i said above, there's no need to post so much code seeing as it is freely available for download.

best regards
chinni
chinni
 
Posts: 10
Joined: Thu Jul 08, 2004 3:18 pm

Postby sdjl on Fri Jul 09, 2004 12:44 am

Please open a new support thread as your problem doesn't relate to the one that this thread is about.

Thanks,

David
User avatar
sdjl
Moderator
 
Posts: 1282
Joined: Mon Nov 17, 2003 1:13 am
Location: London, UK


Return to PPhlogger Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests

cron