PHPee.com PHP development forum
Error message on pages in IE browser.

 
Post new topic   Reply to topic    phpee.com Forum Index -> PPhlogger Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fife Club



Joined: 11 Feb 2004
Posts: 1

PostPosted: Mon Feb 23, 2004 6:11 am    Post subject: Error message on pages in IE browser. Reply with quote
I have pphlogger tracking 5 of my sites. They all count fine but cause an error message warning in the bottom left corner of IE5 and 6, "Done, but with errors on page." When double clicked, the message reveals:
Quote:

Line: 4
Char: 6
Error: Syntax error
Code: 0
URL: http://www.pstvalumni.com/


This message goes away when I remove the pphlogger code so you may think it's in the code on my page, but it's not because if you leave the code in there and remove the pphlogger.js file that my page code is accessing - the error also stops. The error must be originating from the pphlogger.js file itself. I have not altered this code in any way what so ever, so what is going wrong here?

Even thought the error says line 4, here's the first 26 lines from that file. What is wrong with it?
Code:

/* -----------------------------------------------
   POWER PHLOGGER - v.2.2.3
   (c) 2000-2002 phpee.com
   contact:
  ------------------------------------------------ */

// ----------------------------------------------------------
// SETTINGS:
// here should be your username you received from [my primary domain]
// Do not edit this file manually!! Use the one you got in your
// confirmation-email or the one from PowerPhlogger's settings
// section.
   id = "pstvalumni";
// If you're using a frameset and are not getting correct
// referrers, please uncomment the following line:
   // pp_frames = true;
// ----------------------------------------------------------


// define some defaults -------------------------------------
if(showme==null) var showme='n';
if(st==null)     var st='js';    // st means show-type


// get the user agent name ----------------------------------
v = navigator.appName;


So what's wrong? Please help. Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    phpee.com Forum Index -> PPhlogger Support All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB
Theme design based on Team 101 Designs, modified by Philip Iezzi