PHPee.com PHP development forum
Parse error after insterting code

 
Post new topic   Reply to topic    phpee.com Forum Index -> PPhlogger Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TANTRUM



Joined: 29 Oct 2004
Posts: 4

PostPosted: Fri Oct 29, 2004 7:16 pm    Post subject: Parse error after insterting code Reply with quote
When I go to my main page, I get the following error after I insterted the code that was e-mailed to me.

Parse error: parse error in /home/httpd/vhosts/ot-clan.com/httpdocs/index.php on line 2

Am I inserting the code in the wrong place?
Back to top
View user's profile Send private message
TANTRUM



Joined: 29 Oct 2004
Posts: 4

PostPosted: Fri Oct 29, 2004 7:26 pm    Post subject: Reply with quote
Looks like I'm using PHP Version 4.3.2
Back to top
View user's profile Send private message
sdjl
Moderator


Joined: 17 Nov 2003
Posts: 929
Location: London, UK

PostPosted: Fri Oct 29, 2004 8:29 pm    Post subject: Reply with quote
Could you paste the code that you are putting into your webpage please.
If you are using the PHP version, please put it inside the BB code PHP tags: [php]

If it's the JS version, please use the BB code tags for code: [code]

David
_________________
-----
Free Logger Accounts | PPHlogger Manual | PM Me
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
TANTRUM



Joined: 29 Oct 2004
Posts: 4

PostPosted: Sat Oct 30, 2004 2:11 am    Post subject: Reply with quote



I, of course, have my domain name and user ID substitued in there.
Back to top
View user's profile Send private message
TANTRUM



Joined: 29 Oct 2004
Posts: 4

PostPosted: Sat Oct 30, 2004 2:14 am    Post subject: Reply with quote
Hmm....whats this stuff I read about PHP? Is there a different code I'm supposed to be using if I have a php website?
Back to top
View user's profile Send private message
sdjl
Moderator


Joined: 17 Nov 2003
Posts: 929
Location: London, UK

PostPosted: Sat Oct 30, 2004 11:06 am    Post subject: Reply with quote
I'm not sure if you made a typo of if your code is actually like this:

Code:


You appear to be missing a / before the pphlogger.php part.

Where abouts on your page have you put this code?

David
_________________
-----
Free Logger Accounts | PPHlogger Manual | PM Me
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    phpee.com Forum Index -> PPhlogger Support All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB 2.0.11
Theme design based on Team 101 Designs, modified by Philip Iezzi